Hasbullah's FotoPage

By: Hasbullah Bachik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jom Buka Puasa Dengan Mila






Friday, 28-Sep-2007 10:51 Email | Share | | Bookmark
LFC - My fav football club, then, now and forever

Squad 2007 - 08 season
The home kit
The away kit
View all 21 photos...
Just wanna share my passion for the most successful Football Club in the history of English Football.



Sunday, 6-Aug-2006 00:03 Email | Share | | Bookmark
Juara AF4...

Juara dgn keretanya...
Sayang keter aku ni...
berdiri megah utk peminat...
View all 6 photos...
This is the tropy won by Faizal, Juara Akademi Fantasia musim ke-4...



sorry for the poor pix quality... guna vidcam aje and the stadium was almost dark at that time as they have just finished recording Imbasan AF4...



Saturday, 5-Aug-2006 15:32 Email | Share | | Bookmark
Showcase Final Konsert AF4

 
 
 
View all 108 photos...
Lama juga saya tak update fotopage saya ni... maklumlah busy dgn keje2 saya kerana asyik bergerak ke sana sini atas urusan pejabat dan rumah... nak ambil gambar dan ikuti perkembangan bintang2 AF ni pun bila berkesempatan sahaja... anyway here are some photos taken masa showcase final konsert AF4 lalu...

Let's see who were there and performing on that hot, sunny and humid afternoon...

The AF Prelude candidates were there minus Hazama who were not feeling well but turning up during the Final Concert to brilliantly deliver one of Iklim's hot single... among them not featured here are Tasha, Liya, Lynn, Haider and Jeff... I wished


Leez
and


Shaz

to be among the finalists for AF as they offered better package as artists... and I wish Leez all the best and will flourish in the future after her convincing performance both on stage and in Astro Ria's "Astana Idaman"...


The rest of AF4 starts appearing in the showcase were...

Nora

I get to know this Sandakan lass even before she joined AF and she's responsible in introducing Sabah and Sabahan to me...


Karen

This sweet Kelantan Ah Moy sings well in Malay... bila mung nok kawin denge John, Mek? Kalo kawin nanti jemput deh?


Rich

This Kota Kinabalu lad is the lead singer for a band called Estranged


Zila

This sweet girl is my favorite... so definitely you're gonna see more of her in here...


Salima

Satu2nya bintang AF yang memakai tudung setakat ini...


Diddy

He's a tall guy!!!


Amirul

Cute and funny guy... and just past the legal age...


Who else were there performing? Definitely their seniors were there with them...

Burn, Nana, Liza of AF1, Zahid, Anding, Fitri of AF2 and Reza of AF3...

And this car was on display too...


And for more of Zahid's pix, do visit Fahidfanz Fotopages...



Saturday, 8-Apr-2006 15:35 Email | Share | | Bookmark
Gempak Selebriti Astro - Jusco Seremban 2

the backdrop
Rosma dan Khai
adeh... sakit perutlah plak
View all 123 photos...
Lambat sikit saya sampai ke Seremban petang hari Sabtu and for sure saya dah miss banyak penampilan solo artis2 yang terlibat. Tapi takpelah saya masih terhibur dengan apa yang dipersembahkan mereka pada hari tersebut.

Setibanya saya di sana, Khai dan Rosma sedang menyanyi. Ini diikuti dengan persembahan bertenaga Ekin dengan lagu Let's Get Loud. Lama dah saya tak jumpa dia dan menyaksikan dia beraksi di pentas. Kemudian muncul Sazzy dan Azwan mengacarakan permainan musical chair untuk penonton di pentas dengan dibantu oleh Khai dan Edlin yang mencari penonton yg meneka soundtrack yg dimainkan. Alahai! Comelnya Edlin aritu. Lagi lama saya perhatikan dia semakin terserlah wajah matang seorang wanita yg dipamerkannya. Hmmm... sapalah yang bertuah memiliki hatinya nanti...

Selesai acara tersebut, muncul pula Elliza. Hmmm... Baby (nama manjanya) makin hari makin sihat... kena kuruskan sikit badan tu Baby... Buat macam Rosma tu.. dah slim dan comel badan dia... begitu juga dengan Edlin... Kemudian Azwan dan Rosma berduet bersama penonton mendendangkan lagu Seiring Sejalan... sapa kata Azwan takleh nyanyi... blehla cuma biasalah tu bukan line dia... so, bab kelaut ke langit semua adalah kan but very minimal... hehehe...

Kemudian tiba pula giliran Zahid sekali lagi. Kali ni dia muncul dengan gitar pula. Dia menyanyikan lagu2 Teratai, Kamelia dan Taman Rashidah Utama. Dia diiringi oleh sekumpulan anak-anak muda yang menonton dan menyanyi bersamanya... Pada pandangan saya, that's the best performance Zahid pernah tampilkan dan dengan kemampuan beliau menarik penonton bersama dengannya membuatkan hati kecil saya berkata "He is the true Champion"... Mungkin rezeki belum menyebelahi beliau.

Akhir sekali semua artis tampil menyampaikan lagu medley dan sesi otograf pun menyusul. Rasa menyesal pulak saya tak pergi ke sana untuk hari kedua kerana pastinya lebih meriah dengan kehadiran Bob di sana.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net